dissabte, 1 d’agost del 2009

SUOR

Suo.



Em dutxo i només sortir torno a notar com transpiro.



Un parell de glops de cafè amb gel i una madalena per tot acompanyament.



Corro per agafar el metro, com sempre faig tard. Mai m'acostumo als nous horaris. Ni als vells. En realitat mai m'he acostumat a seguir un rellotge.



La màquina dels tiquets aspira el meu bitllet i el vomita per deixarme passar. 0 viatges. Grrrr... Nota mental: comprar una nova t-10.



Glopada d'aire calent a l'andana. Refrigeració de nevera dins dels vagons.



A la feina, una rebeca per treballar.



M'adono que hi ha poca gent. No només a la feina. La ciutat queda buida de paisans mentres que s'omple de turistes amb motxilla, càmera, mitjons amb sandàlies i un sospitós color vermell a la pell. Fan olor de crema solar de coco.



Per sort només van pel centre.



Torno a casa pensant que m'agrada la meva ciutat, a l'estiu. Sembla que fins i tot jo estigui de vacances.



8 comentaris:

L'EXORCISTA ha dit...

Estic d'acord amb tu. La ciutat és molt diferent a l'agost. A mi sempre m'ha agradat treballar a l'agost i fer les vacances desprès, quan tothom torna.
Un petó.

Sergi ha dit...

La ciutat a l'estiu té un color diferent, sembla que canvia de pell. Té la seva gràcia veure les diferències. Ara que ja no hi visc em sembla que només veuré un poble buit i prou, però no els contrastos de la Barcelona estiuenca.

Xaviermt ha dit...

Per aquí tampoc hi ha ningú. I ningú treballa. Pq suo tinta xina per trobar regidors i ajuntaments que m'agafin el telèfon!

horabaixa ha dit...

Hola Ballarinadeplom,

Benvinguda !!!!

És el qué té, viure en una ciutat que venen a visitarla d'areu del mon.

S'encomana la sensació.

Una abraçada

JJMiracle ha dit...

Sí, i a més és bonic deixar-se perdre per llocs aparentment menys interessants, on no hi ha tant de turista de souvenir.

Ballarinadeplom ha dit...

l'exorcista: primer de tot...benvingut al meu blog :)
estic d'acord amb tu, quan tothom torna tu has estat fent unes semi-vacances perquè tot va a mig gas i després te'n vas per desconnectar del tot.

XeXu: un poble buit tampoc està malament, eh? en alguns moments et canviava això per la Barcelona plena de turistes de color gamba ;)

Xafe: sembla que no hagis après res dels funcionaris...

Horabaixa: gràcies! cert, això té quelcom de contagiós...

P-CFACSBC2V: la veritat es que és una bona manera de conèixer altres llocs de la ciutat amb l'excusa d'escapar dels llocs més transitats

òscar ha dit...

gaudir de barcelona l'agost, en el meu cas per uns dies, deixa un regust de semivacances encara no hi estiguis. el moment de contrast befarada de l'andana/entrar al vagó és tota una experiència no sé si religiosa o no :)

rits ha dit...

el ritme de la ciutat canvia moltíssim! els vespres de caminades són genials.

però la resta del dia....buf!!! la xafogor de la setmana passada va ser horrorosa (es nota que no m'agrada la calor?)....