dimarts, 23 de setembre del 2008

Santa Eulàlia aigualeix la festa

Bé, sembla ser que aquest any La Mercè quedarà ben passada per aigua. Ara fa un any, tenien una entrada de tardor que ni l'estiu: samarretes de tirants, flip-flops i pantalons curts es van allargar fins a l'octubre.

Aquest any res de res. I ja podem anar pensant en guardar la roba d'estiu.

I es que enguany santa Eulàlia ens ha fumut la festa enlaire. Pel que sembla, aquest any no stà trista, no. El que està és depressiva!

Per informació vostra, no he agafat el primer sant que he vist i li he donat les culpes. Sinó que, cada any, santa Eulàlia -antica patrona de la ciutat- es posa trista per no ser ella l'elegida. I això ens amarga a tots.

Concerts que no es celebren, focs artificials en remull...i creuem els dits perquè no ens esguerri el piromusical!
Això sense comptar els refredats que estem agafant molts barcelonins. Com és el cas d'una servidora. Després d'anar de concert al fòrum va caure una bona tempesta que ens va deixar calats fins als ossos, i descoberts al "viruji" de la nit barcelonina vora al mar (que per informació vostra, refresca bastant).

En fi, què hi farem si el Mediterrani no sap ploure. O no ho fa mai, o no para. I es que mai plou al gust de tots, no?

1 comentari:

horabaixa ha dit...

Hola Ballarinadeplom,

No saps quina ilu em fa ser la primera en deixar un comentari.

Avui ademés és la Mercè, i, com quasi cada any, amenaça pluja.

He llegit els trets caracteristics teus. Tens tota la raó, escriure et diferència de la resta. Però has de saber que acabes d'entrar en un mon nou. Estàs preparada?
Benvinguda !!!!!

Espero que tinguis llarga vida en el blog.

Una abraçada